Welkom

updated @ 2008-01-10

Welkom op aquariusoft.org

Dit is het Nederlandstalige gedeelte van de aquariusoft.org website. Door het internationale karakter van de inhoud is het grootste gedeelte in het Engels, maar aquariusoft.org biedt zijn diensten ook in het Nederlands aan. Een goed voorbeeld daarvan is bijvoorbeeld de website van basketballvereniging de Mapleleaves, evenals de binnenkort te lanceren sites van Apotheek Kroonenberg, Apotheek Waterrijck en de Enmisalsa site en winkel.

AquariuSoft/aquariusoft.org is Michiel Scholten. Zie about pagina voor meer informatie over mij en deze site.

Software

aquariusoft.org specialiseert zich in webapplicaties. Webapplicaties zijn interactieve websites, in ons geval meestal applicaties waar veel informatie in opgeslagen staat, zoals overload, of weblog software. Naast webapplicaties schrijven wij ook standalone applicaties en scripts.

Ook ontwikkelt aquariusoft.org het Qik website framework, waarmee ook de eigen website is opgezet.

Diensten

Voor het het ontwerpen van een website voor uw bedrijf, vereniging of uzelf en het verzorgen van hosting kunt u bij aquariusoft.org terecht.

Naast het ontwerpen en implementeren van websites en webapplicaties, is AquariuSoft ook gespecialiseerd in het schrijven van standalone applicaties. Neem contact op voor meer informatie en prijzen. Ook met vragen over hosting.

Contact

Zie de Contact pagina voor meer informatie. Neem gerust contact op met vragen.