Portfolio

last edited @ 2010-01-29
Mapleleaves.nl site thumbnail

Basketballvereniging De Mapleleaves

Voor de basketballvereniging Mapleleaves heeft AquariuSoft een compleet nieuwe site gebouwd. Hiervoor werd een framework geschreven, zodat de content (welke ook onder beheer van AquariuSoft valt) makkelijk is te onderhouden. Dit framework groeide uit tot het Qik framework.

[ mapleleaves.nl ]

Apotheek De Uithof thumbnail

Apotheek De Uithof

Voor een team van pharmaciestudenten die een echte apotheek simuleerden om hun managementvaardigheden te testen, ontwierp AquariuSoft a website welke de sfeer van een vriendelijke apotheek uitstraalde. De site was zo ontworpen, dat iemand met weinig kennis van HTML de site makkelijk kon uitbreiden, wat dan ook gebeurde.

[ Apotheek De Uithof ]

overload feedreader (v1) thumbnail

overload feedreader

De overload feedreader is een web-gebaseerd, Open Source [uitgebracht onder de GPL] nieuws feed lezer, welke kan worden gebruikt op zijn eigen adres, of kan worden gedownload en geinstalleerd op uw eigen webserver. Hiervoor is alleen PHP en een MySQL database benodigd.

Op dit moment wordt het project herschreven in het Django framework, wat gebaseerd is op Python. Het zal een "informatiemanager" worden, waarin ook uw bookmarks, notities etc kan worden opgeslagen. De gebruikersinterface wordt opnieuw ontworpen en zal gebruik maken van tags om informatie op een overzichtelijke manier op te slaan.

[ Geen website beschikbaar | overload projectpagina ]

ProBanker thumbnail

ProBanker banking simulation re-skin

Voor de Rotterdam School of Business van de Erasmus Universiteit, heb ik een nieuwe skin mede-ontworpen. De frontend is geschreven in Apache Struts.

[ Geen website beschikbaar; interne tool ]

dammIT weblog thumbnail

Persoonlijk weblog: dammIT

Sinds eind 2003 heb ik een persoonlijk weblog, waar ik praat over technologie, webtechnieken en waar ik mijn frustraties over dagelijkse dingen uit. Het heeft drie RSS feeds, een zoekfunctie, archief en meer.

[ dammIT | simplog software ]

Personlijke site op de universiteit thumbnail

Personal site

Om mijn projecten op de universiteit een goede plek te geven, heb ik een persoonlijke site ontworpen.

[ Personlijke site op de universiteit ]

CGI server site thumbnail

CGI server programming

Voor een project heb ik verschillende CGI pagina's in C geschreven, welke ik verbond met een paper opslagserver, ook geschreven in C. De site geeft een mooie frontend aan een SunRPC gedreven paper server en een Java gebaseerd hotelreserveringssysteem.

[ Geen website beschikbaar ]

More

Naast het ontwerpen en implementeren van websites en webapplicaties, is AquariuSoft ook gespecialiseerd in het schrijven van standalone applicaties. Neem contact op voor meer informatie en prijzen. Ook met vragen over hosting.